წინა ორ შეხვედრაზე ავანგარდის თემაზე XX საუკუნის ამ ფენომენის თავისებურებებს შევეხეთ როგორც წმინდად მხატვრული, ისე სოციალური და პოლიტიკური პროექტის პრაქტიკული რეალიზაციის თვალსაზრისით.
ახალი შეხვედრის თემა იქნება ფუტურისტების შემოჭრა გასტრონომიის სფეროში. მათ ყველაფერი თავიანთად წარმოედგინათ — როგორ უნდა ემართათ სახელმწიფო და როგორ უნდა გამოეცხოთ ღვეზელი.
განვიხილავთ:
● როგორი წარმოედგინათ ფუტურისტებს მომავლის გასტრონომია?
● რატომ სურდა ფუტურისტ მარინეტის, რომ იტალიელებს სპაგეტის ჭამა დაევიწყებინათ?
● ამავდროულად, ერთად წარმოვიდგენთ, როგორი უნდა იყოს მომავლის გასტრონომია — თქვენი თვალსაზრისით.
შეხვედრას გაუძღვება ბატონი ვოლინსკი — ფილოსოფოსი, ისტორიკოსი, პოლონურ-საბჭოთა დისიდენტების შთამომავალი.