ღონისძიებაში მონაწილეობენ იმერეთელი მეღვინე ოთარ მუმლაძის (@georgianwinemaker) ღვინოები.
ოთარი აწარმოებს ცქრიალა ღვინოებს Vakevisa, Charopi სტილებში, და ახლა უკვე მშვიდ ღვინოსაც — Charopi.
შეფი @kultura_batumi, აარონ ლევანტი, სპეციალურად შეარჩია ამ ღვინოებისთვის არატრადიციული 5-კურსიანი გასტრონომიული წყვილები
ცქრიალა თეთრი Brut ციცქა Vakevisa
კრუასანი ვაშლის კარაქით, შებოლილი იხვის პასტრამით და ბალზამიკური ძმრით.
ცქრიალა თეთრი Brut კვიშხური Vakevisa
პესტოს მიქსი სალათი ქათმით, სტრაჩატელათი და კარამელიზებული ხახვით.
თეთრი მშრალი მწვანე Charopi
მსუბუქად დამარილებული სიბასის სევიჩე კიტრის, ფორთოხლის, გამომშრალი პომიდვრის და ჩილის ბალიშზე.
თეთრი მშრალი მწვანე — Charopi Winery
ვარდისფერი მშრალი ძელშავი Charopi
ღრუბლებში ჩასმული კრევეტები ჰოლანდიური სოუსით და ტომატის, ჩილისა და პაპრიკის კონფიტით.
ვარდისფერი მშრალი ძელშავი — Charopi Winery
წითელი მშრალი საფერავი Charopi
ქათმის იაკიტორი ბულგარულ წიწაკასთან, ყაბაყთან და წითელ ხახვთან ერთად, ახალგაზრდა შემწვარი კარტოფილით და შამპინიონებით.
წითელი მშრალი საფერავი — Charopi Winery