ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ლექციათა ციკლის მესამე შეხვედრა
„რას გვიამბობენ ფიზიოლოგები კვებაზე?“
შეიძლება თუ არა, რომ საკვები მკაფიოდ გავყოთ „ჯანსაღად“ და „არაჯანსაღად“?
არის თუ არა რეალურად საშიში ჩიფსები, „დოშირაკი“ ან კოკა-კოლა?
და მართალია თუ არა, რომ უმი ბოსტნეული და ხილი ყოველთვის სასარგებლოა?
რა არის სინამდვილეში დაბალანსებული კვება?
ამ ლექციაზე განვიხილავთ თანამედროვე სამეცნიერო რეკომენდაციებს და ვისწავლით, როგორ გამოვიყენოთ ისინი ყოველდღიურ ცხოვრებაში — ფანატიზმის და ზედმეტი ხარჯების გარეშე.