თბილისი გასტრო კვირეულის ფარგლებში, 19 ივნისს, მარგოში, ორი აღიარებული ახალგაზრდა შეფი ცეცხლს დაანთებს
577 18 91 93
გეპატიჟებით ბერძენი შეფის, გრიგორის კიკისისა და ქართველი, Gault&Millau Georgia-ს მიხედვით, “წლის საუკეთესო ახალგაზრდა შეფის” — გიგი აფციაურის საერთო ვახშამზე, რომელიც შთაგონებულია მდგრადი გასტრონომიით
გრიგორის კიკისი
- მიშლენის ვარსკვლავის მფლობელი რესტორნის, Hervé-ს შეფი და მფლობელი;
- S.Pellegrino Young Chef Academy-ს გამარჯვებული (2022-23);
- MasterChef Malta, მოწვეული შეფი;
ცნობილია, თავისი ინოვაციური მიდგომით, რომელმაც ბერძნული გასტრონომია შეცვალა. მისი მთავარი პრინციპია — ნულოვანი ნარჩენი სამზარეულოში.
ვახშმის მენიუ შექმნილია მდგრადი სამზარეულოს პრინციპებით, რაც გულისხმობს სეზონური და ლოკალური პროდუქტების გამოყენებას, ნარჩენების სრულად ათვისებას და მზადების დროს, პასუხისმგებლიან და ეთიკურ მიდგომას. ვახშამი შედგება 6 კერძისგან და თითოეული კერძი შეხამებულია ქართულ ღვინოსთან “ შუხმანი”
ადგილები ლიმიტირებულია.
ბილეთის ფასი 280 ლარი
20% ქეშბექით ისარგებლებს სტუდიო ლიბერთის წევრი Mastercard World Elite ბარათით გადახდისას.
*ქეშბექის დაბრუნება შესაძლებელია მაქსიმუმ 2 ბილეთზე