თემურს დიდი გამოცდილება აქვს პროექტების მართვაში საქართველოში – იგი მრავალი წლის განმავლობაში მუშაობდა სხვადასხვა საკვები ბრენდთან.
ის ხელმძღვანელობს გაყიდვებს ექსკლუზიურ მეღვინეობაში Chateau Zegaani, რომელსაც 200-წლიანი ისტორია აქვს, ასევე მეორე პროექტში, სადაც ღვინოს 25 მეტრის სიღრმეზე, შავი ზღვის ფსკერზე აძველებენ. ერთი ბოთლი ღვინის ფასი 700 ლარიდან იწყება.
ნახევარი წლის წინ მათ გახსნეს რესტორანი Reserve, რომელიც საგრძნობლად გამოირჩევა ქართულ ბაზარზე თავისი პრემიუმ ხარისხით და კერძების მომზადების არასტანდარტული მიდგომით.
რესტორნისთვის საჭირო პროდუქტები – ხორცი, თევზი, დელიკატესები, რძის ნაწარმი და სხვა – იწარმოება საკუთრებაში არსებულ ფერმებში, Saguleti-ს ავთენტური რეცეპტებით.