აღწერა
ჩვენ განვიხილავთ, თუ როგორ უნდა მოვამზადოთ ზღვის პროდუქტები სწორად, როგორ უსაფრთხოდ მოვიხმაროთ ისინი და ავირჩიოთ საუკეთესო კომბინაციები!
ჩვენ გველოდებიან:
ხამანწკები მინიონეტის სოუსით-კლასიკური დასაწყისი ჭიქა ცქრიალა ღვინით
ტარტარის ასორტი -shrimp, tuna, scallop და ორაგული-Riesling
სიბასის ceviche-მსუბუქი და ნათელი Sauvignon Blanc-თან
თევზის ბულიონი ზღვის პროდუქტებით-შარდონე
*მათთვის, ვინც არ სვამს ალკოჰოლს, ჩვენ შევარჩევთ უალკოჰოლო თანხლებს
ალექსანდრე დრუგოვი არის Auditoria Bistro-ს შეფ-მზარეული, რომელიც ადრე იყო რუსეთში, თურქეთსა და ისრაელში დაწესებულებების ხელმძღვანელი