ᲗᲑᲘᲚᲘᲡᲘᲡ ᲒᲐᲡᲢᲠᲝ ᲙᲕᲘᲠᲔᲣᲚᲘ 2025
18-22 ივნისს, ᲗᲑᲘᲚᲘᲡᲘ ᲒᲐᲡᲢᲠᲝ ᲙᲕᲘᲠᲔᲣᲚᲘ ბრუნდება ფესტივალის ფარგლებში, საქართველოს ეწვევიან მსოფლიოში ცნობილი მიშლენის ვარსკვლავი შეფები და კულინარიული ექსპერტები.
კვირეული აერთიანებს ექსკლუზიური ვახშმების სერიას და ვორქშოპებს, სადაც თითოეული საღამო ეთმობა მოწვეული შეფისა და ქართველი შეფის მიერ შექმნილ გამორჩეულ კერძებს. ვახშამი შედგება 6 კერძისგან და თითოეული შეხამებულია ქართულ ღვინოსთან.
წლევანდელი ფესტივალის მთავარი თემაა: ᲛᲓᲒᲠᲐᲓᲘ ᲒᲐᲡᲢᲠᲝᲜᲝᲛᲘᲐ
ᲗᲑᲘᲚᲘᲡᲘ ᲒᲐᲡᲢᲠᲝ ᲙᲕᲘᲠᲔᲣᲚᲘ 2025-ის მიზანია საქართველოში მდგრადი გასტრონომიისა და ქართული სამზარეულოს პოპულარიზაცია და განვითარება და მისთვის ეკოლოგიური, სოციალური და ეთიკური მნიშვნელობის მინიჭება.