დასრულებთ ზაფხულს ბუშტების გარეშე!
დანართული პეტნატებიდან დაწყებული, კლასიკური მეთოდით დამზადებულ ელეგანტურ სპარკლინგამდე: ამჯერად გავივლით რეგიონებს და გემოს, რათა გავიგოთ, როგორ აკეთებს საქართველო სპარკლინგულ ღვინოს ისეთი განსხვავებული გზებით. ამ искრისტომ მოგზაურობაში ჩვენი გიდი იქნება ლუსია კოჭჩევა @wineroombatumi.
პროგრამაში:
მანავი-წმანი Satsnakheli-სგან (თეთრი, ბრუტი, პეტნატი)
გორული წმანი-ჩინური Gabriels’s wine-სგან (თეთრი, ექსტრა ბრუტი, პეტნატი)
„Le Canon du Coach, Olympic Igoeti“, შავლაპიტო-გორული წმანი-ჩინური Ori Marani-სგან (როსე, ექსტრა ბრუტი, პეტნატი)
„ნინო“, წიცკა-წოლიკაური-ჩინური-გორული წმანი Ori Marani-სგან (თეთრი, ექსტრა ბრუტი, ტრადიციული მეთოდი)
წოლიკაური Lechkhumi Seafloor Vineyard-სგან (თეთრი, ექსტრა ბრუტი, ტრადიციული მეთოდი)
კოქტეილები, ღვინო, ლუდი და ინფუზიები
ცოცხალი მუსიკა და ღონისძიებები
ბილიარდი და ფუსბოლი
მყუდრო ატმოსფერო