სომელიეს ლექცია-დეგუსტაცია: „ქართული ღვინის წარმოება — 8000 წლის ტრადიცია“
პროფესიონალ სომელიეს ლექციაზე ვისაუბრებთ:
ქართული ღვინის წარმოების ისტორიაზე და ევროპულ გავლენაზე,
ღვინის რეგიონებსა და PDO ღვინოზე,
ქართულ მეთოდსა და მის განსხვავებაზე კლასიკურ მეთოდთან,
მცირე ვენახებსა და დიდ საწარმოებზე,
და, რა თქმა უნდა, შევასრულებთ ოთხი ღვინის შედარებით დეგუსტაციას — ორი სახეობის რქაწითელი, მუკუზანი, საფერავი და კინძმარაული.