„სამზარეულოს მეცნიერება“ — ვაკეთებთ შუშის ტკბილეულს!
ვაგრძელებთ საახალწლოდ მზადებას!
იმაზე ვისაუბრებთ, რატომ არის შაქარი თეთრი, ხოლო ტკბილეული — გამჭვირვალე; როგორ მზადდება წელვადი კანფეტები და როგორ — „მინისებური“. აგიხსნით, როგორ ავიცილოთ დაბურული ფერი და რეკრისტალიზაცია.
აიღეთ ყუთი/კონტეინერი ტკბილეულისთვის!
პატარებიც შეუძლიათ მოვიდნენ, მაგრამ მხოლოდ მშობლებიანად — რათა არ დაიზიანონ თავი ადუღებული შაქრის სიროფით.
