მენიუ
პარასკევს, 5 აპრილს, 20:00 საათზე, პირველად საქართველოში შეგიძლიათ დაესწროთ კარდანახის მამულის კოქტეილების დეგუსტაციას.
მოგიყვებით იმაზე თუ როგორ გარდაიქმნება წარაფის ზონაში დაკრეფილი რქაწითელი ჯერ ღვინოდ, შემდეგ ვერმუტად და ბოლოს კოქტეილად სახელად ინანი, რაც ძველ ქართულში სურნელოვან წყალს ნიშნავს. ასევე გაიგებთ როგორ ვაკეთებთ კოქტეილ ნიშს, რაც ძველ ქართულში სასწაულს ნიშნავს, სადესერტო წითელი ღვინისგან, რომელიც ახოების ზონაში დაკრეფილი საფერავის ღვინისგან მზადდება.