„როგორ არის მოწყობილი გემოს შეგრძნება?“ — ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ციკლის „რას იციან ფიზიოლოგები საკვების შესახებ?“ მეოთხე ლექცია. თბილისში ᐉ ღონისძიებების აფიშა | YOLO | Yolo
ღონისძიება უკვე ჩატარდა
„როგორ არის მოწყობილი გემოს შეგრძნება?“ — ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ციკლის „რას იციან ფიზიოლოგები საკვების შესახებ?“ მეოთხე ლექცია.

„როგორ არის მოწყობილი გემოს შეგრძნება?“ — ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ციკლის „რას იციან ფიზიოლოგები საკვების შესახებ?“ მეოთხე ლექცია.

„როგორ არის მოწყობილი გემოს შეგრძნება?“ — ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ციკლის „რას იციან ფიზიოლოგები საკვების შესახებ?“ მეოთხე ლექცია.
22, S. Janashia St., Tbilisi
ბილეთის ფასი
დან15
advertising
რუსული

აღწერა

 

როგორ მუშაობს გემოს შეგრძნება
რატომ უყვარს ტკბილი თითქმის ყველას, ხოლო მწარესთან შეჩვევა სჭირდება? როგორ არის დაკავშირებული ენის რეცეპტორები ტვინთან? რატომ შეიძლება ერთი და იგივე პროდუქტი ზოგჯერ გემრიელი მოგვეჩვენოს, ზოგჯერ კი — არა?
ლექცია გააცნობს გემოს ბიოლოგიას და აჩვენებს, როგორ მოქმედებს კულტურა და გამოცდილება ჩვენს გემოვნებაზე.

შემდეგი ლექცია:
4 ნოემბერი — მადის მექანიზმები და როგორ ვაკონტროლოთ წონა

ფოტო და ვიდეო

„როგორ არის მოწყობილი გემოს შეგრძნება?“ — ფიზიოლოგ ანტონ ზახაროვის ციკლის „რას იციან ფიზიოლოგები საკვების შესახებ?“ მეოთხე ლექცია.

ადგილი

Auditoria
ბარი, ყავა, ივენთები, წიგნის მაღაზია, კოვორკინგი
ამ ადგილის ყველა ღონისძიება