აღწერა
ექსკლუზიური,პრაქტიკული მასტერკლასი შეფ ალექსი სანსონთან!
წარმოგიდგენთ საფრანგეთის DGF ექსპერტთა აკადემიის შეფს!
პროგრამის მთავარი თემები:
მარშმელოუს დათუნიები.
ვანილის მარშმელოუ.
ბანანის, პასიონისა და ვანილის ხილის მარმელადები.
მარწყვის და ანწლის მარმელადები.
ლიმონის ჟელიბონები.
თხილისა და შოკოლადის ბარები.
პრალინეს როშე მოხალული თხილითა და ვანილით.
ვანილის ტრუფელები.
შოკოლადის ნუგა.
თხილის პასტა.
კორპუსული ბონბონები.