**თქვენ გაიგებთ:**
- როგორ მუშაობს გემოს რეცეპტორები და როგორ შეიძლება მათი განახლება
- როგორ განვსაზღვროთ ღვინის ასაკი მისი გარეგნობის მიხედვით
- რას გვეუბნებიან ღვინის არომატები
- ღვინის ჭიქების სახეობები და განსხვავებები
- როგორ გავერკვეთ ღვინის რეგიონებში, მიკროზონებსა და ყურძნის ჯიშებში
- რას ნიშნავს ღვინის "სხეული", "ენა" და კიდევ ბევრი სხვა რამ
**თამაში ტარდება პროფესიონალი სომელიეს მიერ**
**როგორ მიმდინარეობს:**
თქვენ აგემოვნებთ ღვინოს და უსმენთ მის შექმნის ისტორიას და საინტერესო ფაქტებს პროფესიონალი სომელიესგან. შემდეგ აკეთებთ ფსონს — ყურძნის ჯიშებზე, რეგიონებზე, მოსავლის წელზე და სხვა დეტალებზე. თუ სწორად გამოიცანით — ფიშების რაოდენობა იზრდება. იმარჯვებს ის, ვისაც ყველაზე მეტი ფიში ექნება. გამარჯვებული იღებს ერთი ბოთლი კარგი ღვინოს.
მონაწილეთა რაოდენობა: 4-დან 12-მდე
თამაშის ხანგრძლივობა: 3–4 საათი