ღვინის ბარის საამური ორგანიზებით, 4 მაისს, ფაბრიკა თბილისში, უკვე მეოთხედ, "საამური ბუნებრივი ღვინის სალონი" გიმასპინძლებთ. წლევანდელ ღონისძიებაში 40-მდე მცირე მარანი მიიღებს მონაწილეობას, რომლებიც მხოლოდ ორგანულად მოყვანილი ყურძნითა და ბუნებრივი მეთოდებით აყენებენ ღვინოს. ამავდროულად, სხვადასხვა ქვეყნიდან ჩამოსული მეგობარი მეღვინეები გაგვიზიარებენ თავიანთ გამოცდილებებსა და, რაღათქმაუნდა, ღვინოს. ასევე, სტუმრებს ექნებათ შესაძლებლობა დააგემოვნონ სხვა ქართული ალკოჰოლური სასმელებიც - სიდრი და ქართული დისტილატები. 4 მაისს, სალონის კარი 10:00-12:00 საათამდე მხოლოდ ღვინის პროფესიონალებისთვის იქნება ღია, ხოლო 12:00 საათიდან ღონისძიება ყველა მსურველისათვის გაიხსნება.