თქვენ გაიგებთ:
ვინ არის დიდი გოგოტუნი და როგორ გამოვაცხოთ ჩიტები?
რა არის საშიში „შმურების“ თამაშში?
რატომ არის კოშჩეის სიკვდილი კვერცხში?
როგორ ხვდებოდნენ გაზაფხულს საქართველოში?
რა არის სწორი - "პირველი ხაჭო კომომი" თუ "პირველი ხაჭო კომამი"?
და ყველაზე მნიშვნელოვანი კითხვა - სად უნდა დაწვათ მასლენიცა?
არამხოლოდ თეორია:
ჩვენ ვჭამთ პანაკებს სახლის ჯემით და ვსვავ მათ ფოთლის ღვინო, ან არომატული ჩაის ან ყავის მიხედვით, რაც ყველას აქვს შეხედულება.
ქართული ნატურალური ხელოსანი ღვინო
ევროპული სამზარეულო ქართული ელფერით
საუზმე მთელი დღის განმავლობაში
შინაური ცხოველებისადმი მეგობრული.