საკვები ისაა, რაც ჩვენს ცხოვრებას წარმოუდგენელს ხდის. მაგრამ ჩვენ როგორ ვფიქრობთ მასზე, ხშირად უფრო პოპულარული დიეტებისა და რეკლამის გავლენითაა ფორმირებული, ვიდრე მეცნიერების მიერ. თანამედროვე კვლევები much უფრო საინტერესო და სასარგებლო სურათს გვთავაზობს. ამ კურსის მიზანი არის იმის გარკვევა, თუ რა იცის მეცნიერებამ საკვებზე: გემოს მიმღები რეცეპტორების მუშაობიდან დაწყებული და დამთავრებული იმით, როგორ ყალიბდება მადას და რომელი პროდუქტები ნამდვილად სარგებლობს.